Word donateur

Gelderse Kerken is een particuliere organisatie die voor het uitvoeren van haar werk grotendeels afhankelijk is van haar donateurs.

Voor een bedrag van € 25 per jaar bent u al donateur, maar een hoger bedrag is uiteraard welkom! U ontvangt dan gratis het kwartaalblad Venster. Een prachtig geïllustreerd tijdschrift met interessante (wetenschappelijke) artikelen en wetenswaardigheden over ons erfgoed, monumentennieuws en informatie over restauraties. Daarnaast kunt u natuurlijk deelnemen aan onze excursies in voor- en najaar.

Als u wilt, kunt uw bijdrage bestemmen voor onderhoud van het kerkgebouw van uw keuze.

donateursdag_foto_2_9379

Ja, ik steun Oude Gelderse Kerken:

Ik word donateur en machtig Oude Gelderse Kerken om jaarlijks via een automatische incasso

af te schrijven van rekeningnummer (IBAN).

Ik word donateur en betaal € 25 (of meer) per jaar en ontvang daarvoor jaarlijks een verzoek tot betaling.

Ik wil mijn bijdrage bestemmen voor de instandhouding van Oude Gelderse Kerken-locatie:

AerdtBatenburgGroenloLeurLochemBronkhorstHaarloRijswijkBurenHoog-KeppelSteenderenDremptKerk-AvezaathZutphen - synagogeEttenKranenburgZutphen - WalburgiskerkWageningenSOGK algemeen
    Aanhef/titel
    voornaam of - letters *