Word donateur

Gelderse Kerken is een particuliere organisatie die voor het uitvoeren van haar werk grotendeels afhankelijk is van haar donateurs.

Voor een bedrag van € 25 per jaar bent u al donateur, maar een hoger bedrag is uiteraard welkom! U ontvangt dan gratis het kwartaalblad Venster. Een prachtig geïllustreerd tijdschrift met interessante (wetenschappelijke) artikelen en wetenswaardigheden over ons erfgoed, monumentennieuws en informatie over restauraties. Daarnaast kunt u natuurlijk deelnemen aan onze excursies in voor- en najaar.

Als u wilt, kunt uw bijdrage bestemmen voor onderhoud van het kerkgebouw van uw keuze.

Foto © Carel van Gestel, 2016

Ja, ik steun de Gelderse Kerken:

Ik ben al donateur en ik wil dat mijn donatie voortaan automatisch van mijn bankrekening wordt afgeschreven.
    Ik word donateur en machtig de Gelderse Kerken om jaarlijks via een automatische incasso

af te schrijven van rekeningnummer (IBAN).
    Ik word donateur en betaal € 25 (of meer) per jaar en ontvang daarvoor jaarlijks een verzoek tot betaling.

Ik wil mijn bijdrage bestemmen voor de instandhouding van de Gelderse Kerken-locatie:

AerdtBatenburgGroenloLeurLochemBronkhorstHaarloRijswijkBurenHoog-KeppelSteenderenDremptKerk-AvezaathZutphen - synagogeEttenKranenburgZutphen - WalburgiskerkWageningenGelderse Kerken algemeen
    Aanhef/titel
    voornaam of - letters *